Четирима арестувани след зрелищна гонка в София

12:48, 18 май 20 25 1948 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Зрелищна гонка между полицията и лек автомобил завърши с арест на четирима. Ситуацията се разигра в неделя привечер в столичния квартал “Дружба”.

Шефът на СДВР Георги Хаджиев съобщи, че трима от тях са криминално проявени, осъждани за разпространение на наркотични вещества. Водачът на автомобила е неизвестен на МВР, отказал е да даде проба за наркотици и алкохол. Единият от задържание е на 25 години и през 2018 г. при опит отново да бъде спрян е нанесъл средна телесна повреда на полицейски служител.

По време на гонката от автомобила са били изхвърлени два полиетиленови плика, които после са предадени от гражданин в РУ. Четири автопатрула са участвали в преследването. 

Четиричленно семейство е в болница след тежка катастрофа на Подбалканския път

Не е ясна причината за гонката. Очевидци разказаха пред Нова телевизия, че 30 минути няколко коли на униформените опитвали да накарат автомобила да спре. Шофьорът му се удря в бордюра при бул. "Христофор Колумб", губи управлението над превозното средство, а полицията стреля в гумите му.

Доброволно - шофьорът излиза и се предава на полицията. Спътниците му обаче се заключват в автомобила, докато не са изведени от там принудително. Четиримата мъже останаха с белезници с часове на бул. "Христофор Колумб".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама