Майк Тайсън се завръща на ринга

21:20, 18 май 20 / Спорт 25 1085 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Легендата в тежка категория Майк Тайсън ще направи своето завръщане на ринга на 53-годишна възраст с двубой срещу 48-годишния Шанън Бригс. Новината бе потвърдена от бившия двукратен световен шампион в категорията Бригс в социалните мрежи.

"Току-що говорих с Майк Тайсън, ще го направим, аз и Майк. Ще се случи, официално е, ще го видите. Аз и Тайсън ще сложим ръкавиците, ще се бием в джунглата. Нашите юмруци ще говорят", заяви Бригс, който за последно се е бил през 2016 година, предаде БГНЕС.

Тайсън, който бе един от най-страховитите боксьори в края на 80-те и през 90-те години, започна да се готви за завръщането си на ринга преди няколко седмици, като се очакваше, че той ще се изправи в демонстративен мач с бившия си голям съперник Ивендър Холифийлд, който го победи два пъти преди повече от 20 години.

Майк Тайсън с ново свирепо видео от тренировките си

Бригс обаче твърди, че в крайна сметка Тайсън ще се бие с него. "Това ще бъде за благотворителност, ще бъде шоу, искам хората да разберат. Всички знаем, че ще е демонстративен мач и ще проверим какво ни е останало в резервоара", обясни той. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама