Божков обявява новия собственик на "Левски" до часове

18:10, 21 май 20 / Спорт 25 2280 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Утре в 10:00 ч. ще стане ясно името на новия собственик на 86.6 % от акциите на "Левски". Това написа бизнесменът Васил Божков във Facebook.

Както TOPNOVINI.BG съобщи, той публикува анкета за избор на нов мажоритарен собственик на „Левски“ в социалната мрежа по-рано през деня.

Сред предложенията, които могат да правят и потребителите, са Наско Сираков, тръст „Синя България“, Делян Пеевски, Слави Трифонов, Тити Папазов, Сашо Диков и др. Типично по български хората откриват и забавната страна на нещата, като посочват Лилана, Кондьо, Галена, бойлер и др.

Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с ПФК „Левски“ АД. Не се случи. Вие решете кой да получи мажоритарната собственост“, написа Божков във Facebook. Анкетата ще бъде актива 24 часа – т.е. до утре в 10.00 ч., когато ще стане ясно желанието на потребителите.

Той се похвали с активността на страницата му във Facebook.

До новата анкета се стигна, след като 80% от гласувалите в предишната заявиха, че искат новият собственик да бъде избран чрез електронно гласуване. Гласували са повече от 25 000 души, а коментарите под публикацията надхвърлят 1500. Вчера председателят на НКП на „Левски” Степан Хиндлиян призова феновете да не се включват във въпросната анкета и нарече всичко това "цирк". Той добави, че левскарската общност вече е застанала твърдо зад легендата Наско Сираков

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Левски ВековенЪ 14:53, 21 май 20

Горкият "Левски"!

2 Добромир 14:54, 21 май 20

Един човек направи за смях цяла държава...

3 Васко 14:55, 21 май 20

Какво доживяхме сините фенове... историята на великия ни клуб да се размята като парцал... дано ситуацията приключи по нормален начин.. но ще ни е срам да разказваме на децата си

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама