Трифонов обвини външния министър в лъжа

12:54, 21 май 20 25 1747 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Този път телевизионният водещ Слави Трифанов насочи мерника си към външния министър Екатерина Захариева. Той я обвини в лъжа заради нейно изказване относно доклада на Европейската комисия за мониторинга над България.

Публикуваме коментара на Трифонов без редакторска намеса:

Вчера излезе позицията на Европейската комисия за мониторинга над съдебната система и корупцията в България. И от доклада става ясно, че мониторингът над България продължава.

Цитирам дословно: "Тези въпроси са предмет на мониторинг по механизма за сътрудничество и проверка. В рамките на този механизъм Комисията продължава да наблюдава съдебната реформа и борбата с корупцията в България."

С тези изречения Брюксел потвърждава, че въведеният преди 13 години мониторинг продължава да действа, защото явно България не е изпълнила условията за реформа на съдебната система и ефективност при борбата с корупцията.

И днес сутринта, във фейсбук профила си, външният министър Екатерина Захариева заяви следното: "Мониторингът на ЕК върху България е вдигнат".

Абе хора, какво става, бе?! Външният ни министър не просто лъже, а направо.... нямам думи да опиша какво прави. Това е толкова абсурдно, нелепо, дори престъпно, че направо е сюрреалистично. Европейската комисия заявява, че мониторингът над България не е паднал, а външният министър на България заявява, че е паднал.

А сега, де! Ще цитирам една песен, в която се казва:

…И какво да ги правим сега тия кавали, след като вече сме ги избрали“.

Напишете коментар
Коментари: 5
1 АНТИфен 15:18, 21 май 20

Абе, льольо, как пък все ти си най-разбралия от всички

2 Няма такава държава 15:19, 21 май 20

Наглост до безкрайност. Как пък веднъж не казаха някаква истина за разнообразие?

3 Пацо 15:19, 21 май 20

Слави, ти си единствената ни надежда!

4 И ад, и рай 15:20, 21 май 20

Изборите още са далечко... не са надъхвай толкова! Бая велики умове си събрал около тебе.. проверявайте това и онова преди да ни заливате с умнотийки...

5 Анонимен 15:21, 21 май 20

Слави тоя път яко се издъни..

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама