Разцепление в ГЕРБ - Видин, 50 души хвърлиха партийните си книжки

18:25, 21 май 20 / Политика 25 3655 Шрифт:
Редактор:

50 членове на общинската организация на ГЕРБ във Видин напуснаха партията. Сред тях са бившият областен управител Албена Георгиева, секретари на местни клубове и бивши кметски наместници, съобщава „Конкурент“.

Макар че информацията още не е официално потвърдена от партията, се знае, че заявленията са изпратени до изпълнителната комисия на партията преди няколко дни.

Като причина за напускане на партия ГЕРБ, хората, сред които има както дългогодишни членове, така и наскоро приети, изтъкват несъгласието си с работата на областното ръководство на партията, начело с депутата Владимир Тошев.

Кметът на село Капитановци напуска ГЕРБ заради областния председател Владимир Тошев

Остра реакция имало и към изказването на новоназначения общински ръководител на ГЕРБ – Видин Емилиян Енчев, който в свое интервю твърди, че „дори и да има още заявления за напускане, те ще са единици – няма никакви настроения в структурите на ПП ГЕРБ за разцепление“.

Според бившите вече членове, общинската организация е разединена и демотивирана, а подобно отношение на общински ръководител е високомерно и неуважително.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама