Валежи с гръмотевици във вторник

06:30, 26 май 20 25 1961 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Във вторник още преди обяд ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици, особено в следобедните часове и преди полунощ. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб север-северозападен, след обяд в Източна България изток-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 16 и 21 градуса, в София - около 16 градуса.

Над Черноморието също ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб - северен, около и след обяд - изтоксевероизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 18 - 19 градуса. Температурата на морската вода ще е 17 - 18 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Над 2000-2200 метра ще превали сняг. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10 градуса, а на 2000 метра - около 3 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама