Нови четири обвинения в изнасилване срещу Харви Уайнстийн

14:52, 29 май 20 / Свят 25 2194 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Нови четири обвинения в сексуално насилие са повдигнати на американския продуцент Харви Уайнстийн. Една от предполагаемите жертви е била непълнолетна, когато престъплението е извършено.

Според изданието, четири жени на възраст 35, 38, 43 и 70 години заявяват, че са били подложени на сексуално насилие от Уайнстийн от 1984 до 2013 година. Имената им не са обявени. Три от жените твърдят, че след като е извършил престъплението, продуцентът заплашил, че ще съсипе кариерата им, ако споменат за инцидента, съобщи „Холивуд Рипортър“, предаде БГНЕС.

Харви Уайнстийн е заразен с коронавируса

На 11 март Уайстийн беше осъден в Ню Йорк на 23 години затвор по обвинение в сексуално посегателство. Съдебните заседатели в края на февруари го признаха за виновен в сексуално насилие над две жени. В същото време Уайнстийн беше оневинен по две други обвинения в изнасилване, за които беше изправен пред доживотен затвор. На 10 април му бяха повдигнати нови обвинения- за изнасилване на жена, за което се твърди, че е извършено през 2010 г. в хотел в Бевърли Хилс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама