3000 MB мобилен интернет бонус от А1 за всеки нов потребител на А1 Wallet

10:44, 03 юни 20 / Общество 25 273 Цветилена Симеонова
Снимка: А1

А1 ще даде 3000 МВ мобилен интернет на всеки нов потребител на приложението A1 Wallet, който попълни кратка анкета за дигиталния портфейл. След регистрация в A1 Wallet потребителите ще получават автоматичен мейл за успешна регистрация, в който ще бъде поместена кратка анкета, а след нейното попълване ще получат и ваучер за 3000 МB мобилен интернет с 30 дни валидност, съобщиха от А1.

Сред нещата, които телекомът иска да научи с провеждането на анкетата, са как потребителите биха използвали приложението, как оценяват процеса по регистрация, както и какви допълнителни функционалности биха желали да видят в него.

A1 Wallet е безплатно за изтегляне мобилно приложение, което е съвместимо с Android и с iOS устройства. С негова помощ всеки смартфон може да се превърне в портфейл, а плащанията стават още по-бързи и безопасни. С A1 Wallet потребителите могат да правят безконтактни плащания на ПОС терминал, да пазаруват онлайн със своята виртуалната карта, да съхраняват всички свои карти за лоялност, да разглеждат най-актуалните брошури за различни големи търговски обекти, да правят преводи по IBAN, както и да правят преводи на пари към други потребители на приложението само за секунди.

Потребителите на A1 Wallet могат да избират между два плана – безплатен Standard и платен Premium, с който те имат възможност за безплатно зареждане с банкова карта и безплатни IBAN преводи в лева и евро. Участието в анкетата и получаването на бонуса обаче не са обвързани по никакъв начин с покупка или използване на определен план.

Бонус 3000 MB валидни за 30 дни ще получат всички нови потребители на приложението, които се регистрират в периода от 1 до 30 юни 2020 година и попълнят кратката анкета. Те ще получат имейл с кода на ваучера и указания за активацията му. Тъй като приложението е достъпно за клиенти на всички мобилни оператори, потребителите, които не са клиенти на А1, ще имат възможност да подарят своите мегабайти на свой близък с номер в мрежата на телекома.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи