ГДБОП спря пиратски литературни произведения в интернет

13:40, 03 юни 20 25 1506 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

ГДБОП спря пиратски литературни произведения в интернет. Специализираната операция е проведена в София и Варна, като са претърсени четири адреса, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В резултат на проведената операция достъпът до интернет сайт www.spiralata.net е преустановен,  прекратено е и незаконното до този момент разпространение и достъп до редица литературни произведения, обекти на чужди авторски права.

Сред произведенията са: Физика на невъзможното“ „Паралелни светове“  и „Бъдещето на човечеството“ от Мичио Каку; „Магията на подреждането“ от Мари Кондо; „Кратка история на времето“ от Стивън Хокинг; „По-кратка история на времето“ от Стивън Хокинг и Ленард Млодинов; „Седемте духовни закона на успеха“ и  „Спонтанното удовлетворение на желанията“ от Дийпак Чопра; „Боговете още са тук“ от Ерих фон Деникен; „Отровните родители“ от Сюзън Форуърд; „Бягащата с вълци“ от Клариса Пинкола Естес; „Селестинското пророчество“ и Десетото откровение“ от Джеймс Редфийлд; „Лечение на организма със собствени сили“ от Сергей Филонов и други.

Потребителите са могли да свалят безплатно книгите в електронен формат, преведени на български. От ГДБОП съветват да се използват произведения, само от сайтове с права за разпространението им. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама