Цветан Цветанов събра във Видин повече хора от Томислав Дончев

22:35, 04 юни 20 / Политика 25 3242 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

В профила си в социалната мрежа Facebook Цветан Цветанов публикува снимка от срещата си с приятели и съмишленици в град Видин.

„България и светът 2019”: ЕАЦС публикува своя Годишен анализ

На срещата, която не е била афиширана предварително, са присъствали бившият областен управител на Видин Албена Георгиева, бившият кмет на Видин Огнян Ценков, бившият кмет на Димово Лозан Лозанов, кметът на с. Капитановци Десислава Иванова, председателят на общинския съвет в Ново село Иво Вергилов, общински съветници от Видин, Димово, Ново село и Белоградчик, както и хора от всички общини в областта, съобщи konkurent.bg

Участниците в срещата са изразили подкрепа за евентуален бъдещ партиен проект на Цветан Цветанов и са заявили своето участие в него. Той е благодарил на всички, които гласно и явно са изразили позицията си. Призовал ги е „да не се връщат назад, защото не си заслужава“. Цветанов е казал, че хората трябва да използват енергията си за градивни и позитивни неща, а не за разделение.

Относно Евро-атлантическия център, Цветан Цветанов е заявил, че е създаден, за да се случва това, за което всички говорят, но рядко прилагат в реалността. Цветанов е заявил още, че в началото на политическата си кариера е имал ентусиазъм без опит, а в настоящия момент притежава и опит, и ентусиазъм. Според него най-важното за една партия е да не живее във виртуален свят. "Ние сме доказали,че винаги сме оставали близо до хората и техните проблеми", заявил пред хората във Видин Цветан Цветанов. Той посочил, че евентуален политически проект, който всички искат да бъде изграден, трябва да бъде устойчив и с ясни принципи.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама