През юни А1 Видеотека предлага „Лоши момчета завинаги“, „Имението Даунтън” и „Вчера си е за вчера”

11:23, 08 юни 20 25 1539 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Комедиен екшън, романтична драма с аристократичен дух и комедия с фантастични елементи са сред акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през юни. Клиентите на интерактивната телевизия на А1 ще могат да се насладят на първокласно филмово съдържание в уюта на собствения си дом със заглавия като „Лоши момчета завинаги“, „Имението Даунтън” и „Вчера си е за вчера”, съобщиха от А1.


Снимка: А1

В комедийния екшън „Лоши момчета завинаги“ Уил Смит и Мартин Лорънс отново се превъплъщават в култовите си персонажи Майк Лаури и Маркъс Бърнет от първия филм, който се появява на екран през 1995-а година. След толкова години партньорство двамата са поели в различни посоки и в личен, и в професионален план. Маркъс е улегнал и иска да намали темпото, за да прекарва повече време със семейството си. В същото време Майк продължава опасния живот на „лошо момче“, което го въвлича в животозастрашаваща схема. Разбира се, Маркъс няма друг избор освен да се върне в играта, за да помогне на Майк в тази последна мисия... защото те ще са заедно до края.


Снимка: А1

Потребителите на А1 Xplore TV ще могат да се потопят и в аристократичната атмосфера на „Имението Даунтън“, което се готви да посрещне кралското семейство в лицето крал Джордж V и кралица Мери – дядо и баба на настоящата кралица на Великобритания Елизабет II. Филмът е вдъхновен от едноименния сериал, излъчен 2010-а година, а действието се развива през 1927-а година. Аристократичното семейство Кроули определено не тъне в обичайния лукс заради Голямата депресия и края на Първата световна война. Но въпреки краткото предизвестие, за техни кралски височества всичко трябва да е перфектно. Това налага завръщането на иконома Карсън, който трябва да впрегне всички сили в подготовка за кралската визита. Когато компетентността на персонала на имението е поставена под въпрос, назрява недоволство, с което трябва да се справят. В тези усилия всичко е позволено, щом става въпрос за толкова висока чест, като визитата на Негово и Нейно Величество.


Снимка: А1

Друг от акцентите в А1 Видеотека през юни е филмът „Вчера си е за вчера“, който разказва историята на Джак Малик (Химеш Пател) - музикант и автор на песни в малко английско крайморско градче. Единствената му опора в неуспешната му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс). След странен инцидент с автобус по време на глобално спиране на тока, той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на Бийтълс. Джак бързо се превръща в суперзвезда, изпълнявайки парчетата на най-великата група на всички времена пред публика, която ги чува за първи път. Не и без помощта на хладнокръвната агентка с желязна маркетинг стратегия Дебра (носителката на награда „Еми“ Кейт Маккинън). Но със славата идват и проблемите и Джак е изправен пред опасността да изгуби единствения човек, който винаги е вярвал в него. Филмът поставя и въпроса каква е цената, която героят на Химеш Пател е готов да плати, за да осъзнае, че както Бийтълс пеят, единственото, от което наистина се нуждаем, е любов.

Абонатите на интерактивната телевизия А1 Xplore TV могат да разчитат на персонализирани препоръки, адаптирани към техните зрителски предпочитания. На тяхно разположение в каталога на А1 Видеотека са кинохитове от разнообразни жанрове, които се допълват всеки месец.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама