Вдовицата на Коби иска $100 млн. кръвнина

11:34, 10 юни 20 / Спорт 25 2562 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Вдовицата на легендата на световния баскетбол Коби Брайънт подаде иск в съда срещу компанията-собственик на хеликоптера, с който загина иконата на Л.А. Лейкърс, както и една от трите дъщери на двойката – Джиана-Мария, предава bball.bg.

Ванеса Брайънт търси от компанията 100 млн. долара, тъй като според нея, компанията е проявила престъпна небрежност в деня на трагедията.

Вдовицата на Коби Брайънт наследи 200 млн. долара

Подценени са били тежките метеорологични условия в щата Калифорния, а освен това, излитането е можело поне да бъде забавено с няколко часа докато утихне бурята в региона, твърдят адвокатите на г-жа Брайънт.

Лошото време и гъстата мъгла се посочват от властите за основна причина за свирепата катастрофа на 26-и януари тази година. В нея смъртта намериха Коби Брайънт, 13-годишната Джиана-Мария, която вървеше уверено по стъпките на гениалния си баща в баскетбола, както и цялото семейство на приятел на семейството - Джон Алтобели. На борда са били съпругата на бейзболния треньор, както и дъщеря им - съотборничка на Джиана-Мария.

''Черната Мамба'' - прякор или манталитет на шампион

Загина и пилотът на хеликоптера. Машината се запали във въздуха, като аварията стана в задната перка на опашката, в резултат на което хеликоптерът падна в спираловидна треактория на земята.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама