Режисьорът на „Зелената книга“ взема Виго Мортенсен в нов филм

16:22, 12 юни 20 / Култура 25 1971 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Виго Мортенсен ще се събере отново с режисьора на "Зелената книга" Питър Фарели в нов филм, съобщи „Контактмюзик“, предаде БГНЕС.

Звездата от „Властелинът на пръстените“ е в преговори за присъединяването към адаптация, базирана на книгата „The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War“. Книгата, написана от Джоана Молой и Джон 'Чики' Донахю, е базирана на истинска история за това как главният герой Джон решава да издири в армията приятели от детството си и да пие с тях - докато те служат във войната във Виетнам. Виго трябва да играе поддържаща роля в проекта.

И Оскарът отива при...

Виго и Питър работиха заедно в „Зелената книга“, комедийно-драматичен пътепис, спечелил три награди „Оскар“, включително за най-добър филм и най-добър сценарий за Фарели.

Наскоро Виго направи режисьорския си дебют във „Falling“, в който играе ролята на гей, грижещ се за хомофобски настроения си баща, след като е развил деменция. 61-годишният актьор призна, че би предпочел да не е участвал във филма, но е трябвало името му да присъства в актьорския състав, за да може да се реализира. 


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама