Георги Свиленски: Борисов, стига мафиотско управление в държавата

22:02, 12 юни 20 / Политика 25 3895 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Ние искаме народен вот на недоверие, който не е свързан с противоепидемичните мерки“, заяви в предаването "Панорама" по БНТ Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на "БСП за България". „Мерките бяха правилни и навременни, но животът не свършва дотук, тепърва предстоят икономическите и социалните проблеми“, допълни Свиленски.

„Държавата се тресе от скандал в скандал, от запис в запис, от сигнал в сигнал, дадени до прокуратура, до следствие, до парламентарни групи. И управляващите, и всички други инстанции мълчат, а българските граждани виждат какво се случва реално. Управляващите се опитват да го обяснят по друг начин“, каза още Георги Свиленски.

По думите на Свиленски, за 10 години управление Борисов е успял да доведе държавата до апатия, да втълпи на българските граждани, че от тях не зависи нищо. Че както и гласуват той ще е министър-председателят и те няма нужда да си казват своя глас.

Тома Биков: Проблем е, че опозицията излиза от дневния ред на проблемите

За това утре националният съвет на БСП е поел инициатива за гражданска подписка, в която всеки един български гражданин да излезе и да каже: Борисов, стига мафиотско управление в държавата!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама