Васил Божков с честитка за рождения ден на премиера

08:05, 13 юни 20 25 4376 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"Имам 18 обвинения. Засега…
Те се дължат на показанията на едно лице. Под внимание не са взети показанията на десетки други разпитвани свидетели, които опровергават Прокуратурата", написа бизнесменът Васил Божков в профила си във Facebook.

Какъв подарък за рождения си ден ще получи Борисов от Дубай?

Той изтъква факта, че е разочарован от съдебната системата в България, която не разрешава на адвокаките му да работят по защитата му във връзка с 18-те обвинения, които са му отправени 
"На разпит не са извикани само ББ, Менда и VG. Вече пети месец в България не разрешават на адвокатите ми да ме защитават, а съм с назначени служебни защитници.", заявява Божков.

Основното обвинение на Божков е за неплатени суми към бюджета. "Това биха могли да бъдат обвинения към компаниите, които са спазвали законите и са заплащали всички данъци и такси стриктно. Половин милиард по данни на МФ, от които ви лишиха с лека ръка. Аз никога не съм дължал и не дължа пари на бюджета."

"VG умишлено и целенасочено създаде тази инсинуация. Прокуратурата се втурна да прави внушения за огромни кражби, за да прикрие разграбването на имуществото на мен и близките ми", пише още в публикацията си Божков, имайки предвид Министър Владислав Горанов.

Интересно е, че от снимката на бизнесмена този път се виждат не инициалите BB, а телефонният номер на премиера. Чатът е от 2018-а година, от 59-ия рожден ден на Бойко Борисов.

Забелязва се, че разменените пожелания, благодарности и "зов за помощ" не са на кирилица - възможност, която мобилният апарат на премиера не притежава.
Борисов: Моето телефонче няма кирилица

 

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Гевгира 09:51, 13 юни 20

Абе Чери Баба,като си много отворен върни се в България и се защитавай.Джудже страхливо.

2 Адлер холидейз 09:53, 13 юни 20

Другарьо Черепуха бихте бил така любезен да ни лишите от престъпните си разсъждения и да си теглите куршума.България вече не иска престъпници.

3 Анонимен 18:31, 13 юни 20

Гевгир - прост тъпанар, адлер тъп тъпанар.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама