Нинова: Ще върнем доверието на народа

17:15, 14 юни 20 / Политика 25 3205 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Социалистите в Банкя отбелязаха 164 г. от рождението на Димитър Благоев.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова участва в тържеството по повод годишнината и изтъкна геройските подвизи и знакови думи на основателя на организираното социалистическо движение в България:
 “Или ще бъдем социалистическа партия, или ще бъдем дребнобуржоазна опортюнистическа партия и съгласно с това ще се уреждаме, управляваме и действаме. И партийната критика, и новите мнения, които имат да изнесат ръководителите пред партията, трябва да го направят по партиен начин, за да бъдат в полза на партията.

Нинова заяви още, че е дълг на БСП да бъдат смъкнати маските на тартюфите, византийците и лъжците. "Така ще тръгнем начисто. Ще върнем доверието на народа. И ще започнем да побеждаваме!", каза председателят на БСП.

"Скъпи социалисти, нека помним думите на Дядото в миналото. Да мислим за тях в настоящето и да не спираме да се борим за бъдещето," призова лидерът на левицата.

Пред журналисти Нинова коментира и решението на Националния съвет на БСП да внесе в парламента в края на юли поредния вот на недоверие към кабинета "Борисов 3". Той ще бъде на тема корупиция, предаде bTV. "Мотивите са очевидни всеки ден. Правителството дава основание за такъв вот", каза още тя.

Това ще бъде пети вот на недоверие, който левицата инициира срещу кабинета "Борисов 3" и втори на тема, свързана с корупцията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама