Паси: В България нямаме опозиция, а щастлив премиер 

12:23, 16 юни 20 / Политика 25 2298 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Преди властта се стряскаше от протестите и с демонстрации можеше да се постигне много, но сега този начин на действиe няма успех, заяви бившият външен министър Соломон Паси в ефира на bTV. „Ние нямаме опозиция в България, ние имаме щастлив премиер, който няма никой срещу себе си“, смята Паси.

Короновирусът предизвика една голяма глобална криза, която се явява като майка на много последващи кризи. Пандемията предизвика „феноменален стрес, който може да доведе до психически отклонения“. Това е видно в САЩ, където „подейства като катализатор на расизма“, коментира дипломатът. „На всеки 10 години в САЩ има масови протести. Расовият проблем не е решен от векове, но САЩ са лидер в борбата с расизма“, категоричен е Паси, който прогнозира, че „балонът“ на протестите (зад Океана) ще „стихне“ заедно с президентските избори".

Дейвид Гросман – човекът, който учи американските полицаи да убиват

Как ще протече обаче вота в САЩ, все още не се знае. „Тръмп не се интересува от мнението на никого, това беше политиката му досега, дали ще бъде успешна занапред – ще видим“, посочи бившият външен министър и отбеляза, че настоящият американски президент доста добре комуникира с електората си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама