Скандал с Николай Бареков на опашка за PCR тест

18:21, 16 юни 20 25 3341 Шрифт:
Редактор:

Бившият евродепутат и лидер на партия "България без цензура" се е замесил в скандал днес предиобед на опашка за тест за коронавирус в болница "Аджибадем Сити клиник Болница Токуда" в София, показва видео, пише "Дневник".

На него се вижда как той минава пред чакащите, а на недоволството на хората, отговаря, че има записан час за себе си и за сина си. "Вашата фирма е абсолютно в нередност. Лично ще аз ще издиря как се казва вашата фирма и ще уведомя органите", казва Бареков.

Жената, подала сигнала, уточни, че в 8.30 работещи във фирмата на съпругата и са отишли за общ тест в болницата, като е имало забавяне и всички са чакали реда си.

Потърсени за коментар, от болница "Аджибадем Сити клиник Болница Токуда" обясниха, че за днешния ден са взети PCR тестове на 11 души с планиран предварително час, включително на Николай Бареков и сина му, записани за 11.10 и 11.20 часа.

"Всички планирани пациенти са били обслужени в записания предварително час. Допълнително са обслужени още 50 пациенти в интервала от 8:30 до 12:30 часа", казват още от лечебното заведение.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама