НКИЗ си сътрудничи с Българско-турската търговско-индустриална камара

09:56, 17 юни 20 25 1477 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

„Национална компания индустриални зони“ ЕАД стана член на Българско-турската търговско-индустриална камара (БТТИК), съобщиха от компанията.

Двете институции ще работят съвместно за създаване и развитие на взаимноизгодно сътрудничество и партньорство между бизнеса на България и Турция. По този начин ще се поощри поддържането на бизнес среда, стимулираща инвестиционната политика на двете страни. Партньорството между НКИЗ и БТТИК ще допринесе за разкриване на нови възможности за бизнес между България и Турция, надяват се двете страни.

„Национална компания индустриални зони“ ЕАД с изпълнителен директор Антоанета Барес, е дружество към Министерството на икономиката и управлява 12 проекта. Действащи зони са  Икономическа зона София- Божурище, Индустриален и логистичен парк – Бургас, Свободна зона Русе, Индустриална зона Видин, Индустриална зона Свиленград, Южна промишлена зона – Варна, Индустриална зона „Загоре“.

В процес на развитие са проектите в Карлово, Пловдив, Телиш, област Плевен, Кърджали и в Суворово, област Варна.

С членството си в БТТИК „Национална компания индустриални зони“ ЕАД разширява потенциала си и се надява да привлече нови инвеститори, които да развиват проекти с висока добавена стойност на територията на нейните зони в България. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама