Меценатът Симеон Пешов с Гран При в строителството и инвестициите

10:44, 17 юни 20 25 1535 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Този петък на специална церемония меценатът и почетен председател на Камарата на строителите Симеон Пешов ще получи бронзова статуетка, изработена от скулптора Илиян Шарков. Призът за цялостен принос в строително-инвестиционния бизнес ще му бъде поднесен на сцената от инж. Илиян Терзиев, който е председател на УС на Камарата на строителите.

Награди ще бъдат връчени в още няколко категории - жилищно, обществено и бизнес строителство, пространствен дизайн, архитектурен проект.

Наградите за строителство и инвестиции са част от Благотворителния бал на строителите и архитектите в подкрепа на храм-паметника "Александър Невски". На събитието в помощ на най-голямата ни църква и символ на София ще пеят грандамите Силвия Кацарова, Катя Близнакова, изпълнителят Искрен Пецов, финалистката на „България търси талант“ 13-годишната Валерия Войкова, малката изпълнителка Валерия Стоянова и поп певицата Цвети Радойчева. Водещи на церемонията ще бъдат актрисата и певица Йоана Драгнева и водещият на предаването по БНТ „Туризъм.БГ“ – Мирослав Димитров.

Творци и спортисти ще дадат свои ценности за търга - картини ще предоставят художниците Греди Асса, Иван Яхнаджиев, Илия Желев, Деница Гацинска, Жанета Брейчева, а спортни трофеи - Христо Стоичков, Кубрат Пулев, Благой Георгиев и други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама