Гешев: Скандалите през последните дни са целенасочена стратегия

18:13, 17 юни 20 25 1982 Шрифт:
Редактор:

Това, което виждам аз в последните дни е генериране на постоянни скандали. За мен е ясно, че това е целенасочена, съзнателна стратегия. Това каза главният прокурор Иван Гешев, като уточни, че не казва тези неща, които се пускат дали са верни, дали не са.

„И стратегията е ясна - дестабилизиране на държавата, съответни избори, политическа конфигурация, която устройва обвиняемия Божков, подсъдимия Цветан Василев, подсъдимия Прокопиев, подсъдимия Огнян Донев и един куп други подсъдими, която да им върши работа за съответни законодателни промени и за унищожаване на българската прокуратура. Ето това е стратегията, което се случва. Това е крайна цел, която минава през нов политически проект, нова политическа конфигурация. Същото, което правеше Цветан Василев. Ето това се случва”,заяви той, цитиран от БГНЕС.

Акцент на деня: Разбираме от футбол, а вече и от записи

Пред медиите главният прокурор коментира и защо се стигна до проверка на прокуратурата в Самоков и заяви, че така е преценил апелативният прокурор на София, назначил е цялостна проверка на Районна прокуратура-Самоков. „Вчера получих предложение и от днес един от прокурорите в районна прокуратура, който беше доскоро наблюдаващ по делото за катастрофата, която всички знаете с прегазената няколко пъти жена от дрогиран шофьор, е командирован за 3 месеца в Районна прокуратура Козлодуй.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама