Metallica работят върху "карантинен" албум по Zoom

11:53, 19 юни 20 / Любопитно 25 1754 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Членовете на хеви метъл групата Metallica работят над нов албум от разстояние в условията на коронавирусната пандемия, обменяйки идеи в приложението за безплатни видеоконферентни разговори Zoom, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

През април барабанистът на бандата Ларс Улрих заяви, че има голяма вероятност с Джеймс Хетфийлд, Робърт Трухильо и Кърк Хамет да издадат "карантинен" албум.

Предвид че два месеца по-късно доста ограничения все още са в сила, сега Улрих е споделил с шведския водещ на токшоу Фредрик Скавлан, че с останалите членове на Metallica са изцяло на "албумна вълна".

"Засега някои аспекти от работата ни са в изненадващо добра форма. Остава да си изясним докъде можем да стигнем, без да споделяме едно и също пространство", казва Ларс Улрих.

Барабанистът допълва, че с колегите му поддържат връзка чрез имейли и организират седмични сесии в Zoom, обменяйки идеи и опитвайки се да правят музика в подобна необичайна ситуация.

"Страхотно е да поддържаме контакт и да обменяме идеи. Приятно е усещането да си част от група. С нетърпение гледам към творческите възможности, които се откриват пред нас", отбелязва Ларс Улрих. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама