Джейми Фокс ще претвори Майк Тайсън в биографичен филм за легендата

13:53, 19 юни 20 / Любопитно 25 2351 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Джейми Фокс потвърди, че ще изиграе Майк Тайсън в биографичния филм за емблематичния боксьор и че започва интензивен режим на тренировки, за да влезе във форма.

За първи път се заговори през 2014 г., че 52-годишната звезда може да поеме ролята на бившия боксьор в тежка категория.

Фокс ще трябва да се подложи на жестоки тренировки, за да се опита да наподоби физиката на Тайсън. Той сподели: „Всеки ден правя 60 дърпания, 60 клякания, 100 лицеви опори“.

Фокс обаче е уверен, че толкова много ще заприлича на бившия шампион - който стана най-младият боксьор, спечелил титла в тежка категория на 20 години, и все още държи рекорда - във филма, че феновете ще го бъркат с 53-годишната легенда по улиците.

Режисьорът Мартин Скорсезе по-рано даде индикации, че е свързан с проекта, но все още не се знае дали ще участва.

Още през септември 2017 г. беше съобщено, че Фокс - който е носител на награда „Оскар“ за образа си на музикалната звезда Рей Чарлз - е постигнал споразумение за ролята на Тайсън в биографичния филм.

Освен неговите боксьорски постижения, в живота на Майк има и редица негативни събития. Той беше осъден за изнасилване през 1992 г. и получи забрана да се боксира, след като отхапа парче от ухото на съперника си Ивендър Холифийлд по време на мач през 1997 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама