Славчо Атанасов: Разделното време за ГЕРБ наближава

21:20, 20 юни 20 / Политика 25 2925 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Най-трудно се управлява в коалиция. Ако ние напуснем коалицията, ГЕРБ ще се обърне към ДПС. За нас патриотите това е неприемливо и опасно за държавата. Това каза пред БНТ Славчо Атанасов, депутат от "Обединени патриоти", НФСБ. Според него изборите в ранната пролет ще бъдат съдбоносни, тъй като не очаква в близките 20 години България да се управлява от една единствена партия.

"Истината е, че Цветан Цветанов беше двигателят за създаването на ГЕРБ като партия. Убеден съм, че ако създаде партия, много от местните гербаджийски структури ще тръгнат след него. Това означава време разделно в ГЕРБ. ", каза Атанасов. 

По думите му причина за поредното напрежение в коалицията е отхвърлянето на идеята на ВМРО доброволни формирования да помагат на полицията за справянето с битовата престъпност. Предложението не бе прието от мнозинството въпреки подкрепата на ресорната вътрешна парламентарна комисия. Това е в резултат на неприемането на тази идея от страна на ДПС, които се насочват към ромските махали и не желаят да се приемат радикални промени, касаещи битовата престъпност. От своя страна пък управляващите флиртуват с ДПС.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама