Цветомир Найденов: Страх ме е за собствения ми живот и за семейството ми

18:35, 21 юни 20 25 3821 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Цветомир Найденов, бившият съдружник на укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков, се притеснява за собствения си живот и този на семейството му. "Не искам да се превърна в един от хората с инициалите. Ако нещо се случи с мен, всички останали свидетели по делото срещу Васил Божков също ще се уплашат”. Това заяви в ефира на Нова тв Найденов.

Найденов определя "Черепа" като човек с много пари, който е изключително опасен. Той сподели още, че е разговарял с жертви на Божков и роднините на поръчаните от него лица. Всички те също се страхували.

Бившият съдружник твърди, че Божков прилага съвсем нови схеми за укриване на данъци, за която самият Найденов разбрал съвсем наскоро.
При играта „SMS за милиони” преди години е събирал по 1,20 лв. от хората, а е отчитал пред Комисията по хазарта едва 40 ст.”, поясни собственикът на efbet и спорт ЦСКА 1948. И допълни, че „десетина души от хазартната индустрия са знаели какво се случва, но са си мълчали от страх”.

Найденов заяви, че няма представа дали обвиняемият хазартен бос има нещо общо със изтеклите в интернет снимки с премиера Бойко Борисов. "При Божков работеха поне 20 човека бивши полицаи. Те са на свобода в момента и могат да организират, каквото си пожелаят. Божков също е на свобода и може да ги финансира".
Уплашен, но това не го спира да провокира и разкрива схемите на Васил Божков, който по думите му, въпреки че е в Дубай, има приятели, които му дават 1-3-5 млн. "Това са достатъчно пари, за да се организира подобно нещо", каза още Найденов.


"Айде, нова измама от Черепите... смс за 1.20 лв , а отчита 40 стотинки в ДКХ.", написа във Facebook профила си.

 

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 06:37, 22 юни 20

Много го загази,момче с това плюене всеки ден...не знам ,който квото сам си направи никой не може да му го направи...да не мирно седяло,не би чудо видяло,Жветомирчо...и ти си лапал от кацата с меда със Старата Цека...достоен син на баща си...

2 Анонимен 11:34, 24 юни 20

А на нас не ни пука дали ще се случи нещо с теб, мъжка клюкарка! Утре ще вдигнат чадъра от тебе и наистина ще ти се случи нещо. Ще те пишат три дена по новините и ще те забравят после. Хората също.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама