„Евроинс“ с първо място в категория „Благотворителна инициатива” в конкурса b2b Media Awards 2020

12:39, 03 юли 20 25 1569 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„ЗД Евроинс” АД получи поредното признание за своята корпоративна социална отговорност по време на конкурса b2b Media Awards, който се проведе на 02.07.2020 г. в Nova Art Space. Компанията спечели първо място в категория „Благотворителна инициатива”. Отличието е за дарение на 100 бр. антидекубитални дюшеци тип „MediCare AD120P” за нуждите на лежащо болни пълнолетни лица и деца настанени в центрове за настаняване от семеен тип на територията  на община Белоградчик, съобщиха от „Евроинс“.

Останалите претенденти в категория „Благотворителна инициатива” в конкурса b2b Media Awards 2020 са съответно „Kaufland България” класирани на второ място и „ЗЕАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” ЕАД класирани на трето място.


Снимка: "Евроинс"

Изключително горда съм, че усилията, които полагаме, не остават незабелязани. Тази награда е за целия ни екип и тя ни дава по-голяма увереност да продължаваме да правим добро. Искам да изкажа специални благодарности на колегата Явор Костадинов, главен експерт в „ЗД Евроинс” АД, който работи неуморно дни наред, за да можем да реализираме това дарение”, сподели по време на церемонията Десислава Еленкова, мениджър „Маркетинг и комуникации” в „ ЗД Евроинс” АД.

Шестото издание на b2b Media Awards се проведе в условията на неочаквани затруднения за бизнеса и обществото. Тази година конкурсът отличи доказано най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампании в отговор на кризата COVID-19, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама