Нов ден, нова анкета от Божков

08:10, 07 юли 20 25 2487 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Бизнесменът Васил Божков публикува нова анкета в социалните мрежи. Този път той пита дали българите са съгласни управляващите да бръкнат в техните джобове, за да попълнят финансовата яма, която се отваря в бюджета след закриването на хазартните му компании.

Божков изтъква, че данъците, таксите и осигуровките, които свързаните с него хазартни компании са платили към хазната за последните 5 години възлизат на близо 580 млн. лв.

Васил Божков пак пусна анкета

"След незаконното им унищожаване хилядите им служители и партньори останаха без работа и доход в условията на тежка икономическа криза и безработица. За да попълни тази финансова яма, хунтата отново ще бръкне във вашите джобове", пише бившият хазартен бос и пита потребителите във Facebook дали са съгласни с това.

Анкетата е отворна за гласуване в следващите 24 часа. До момента в нея са взели участие 1 600 души, като 61% от тях са отговорили с "Да" на въпроса на Божков.

Публикуването на анкети е любимо занимание на бизнесмена в изгнание до този момент той пита потребителите на Facebook дали биха го подкрепили за нов политически проект, кой да получи акциите на ПФК "Левски" и дали финансовият министър и премиерът да бъдат отстранени от длъжност във връзка с разследване за рекет и злоупотреба с власт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама