Тити Папазов е болен от коронавирус

10:02, 07 юли 20 / Спорт 25 2376 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Тити Папазов излезе с съобщение в личния си профил във Facebook, че е дал положителна проба за COVID-19. Вторият по сила човек на "Герена" не пропусна да отправи и емоционално послание към Наско Сираков и "синята" общност в трудния за Левски момент. 

Папазов е гледал на живо двубоя между "Царско село" и "Черно море" миналия четвъртък, който се превърна в огнище на зараза от коронавирус. След мача той дори лично е поздравил за победата треньора на "Черно море" Илиан Илиев, който в този ден бе рожденик.

През уикенда от "Царско село" обявиха, че защитникът на тима Мартин Кавдански е дал положителна проба за коронавирус, а вчера от варненския клуб разкриха, че цели 16 играчи на тима са заразени с Covid-19, което поставя отбора в изключително тежка ситуация преди решаващите битки в борбата за бараж за участие в Лига Европа.

"Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски изживява най-трудните си моменти, но точно когато е най-трудно, ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни. Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони левскари за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна", сподели Папазов в социалните мрежи.

Тити Папазов: Левски се нуждае от 5 милиона лева, иначе ще фалира

Той уточни, че няма никакви симптоми, чувства се добре и му предстои да спази 14-дневна карантина

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама