Общо 40 000 МВ бонус от A1 за всеки нов договор с тарифен план А1 Оne Unlimited

11:18, 08 юли 20 25 1614 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 ще дава по 10 000 МВ бонус на месец в продължение на 4 месеца или общо 40 000 МВ на всички клиенти, които сключат двугодишен договор за план A1 One Unlimited през юли. Бонус мегабайтите ще се прибавят всеки месец автоматично към включените в съответния план и са валидни до края на съответния таксуващ период на клиента, а след края на първите четири месеца се деактивират автоматично, като клиентът няма нужда да предприема допълнителни действия, съобщиха от А1.

С допълнителния бонус плановете A1 One Unlimited предлагат сериозно количество МВ на максимална скорост. Започвайки от 10 000 МВ за A1 One Unlimited 2XL и достигайки до 50 000 МВ за А1 One Unlimited 5XL, тарифните планове на А1 и сега се отличават с голямо количество интернет на максимална скорост. Новата промоция идва паралелно и с кампанията за стимулирането на плащанията през Моят А1, с която абонатите могат да получат и още 2 000 МВ на максимална скорост.

Три месеца безплатно Дигитално радио от А1 и Медиа 35 за бизнеса

Всички планове от портфолиото предлагат неограничени разговори с всички оператори в България и достъп до редица услуги, които се предлагат от А1. С плановете A1 One Unlimited сърфирането в интернет е не само достъпно, благодарение на многото мегабайти, но и сигурно, заради услугата А1 Net Protect. С нейна помощ могат да бъдат неутрализирани phishing-атаки, вируси и дори да бъде автоматично спрян достъпът до опасни сайтове.

Любителите на музиката пък могат да се наслаждават на 12-месечен промоционален период за използване на музикалната стрийминг платформа А1 Xplore Music. За почитателите на телевизията е включен достъп до приложението A1 Xplore TV GO, което позволява гледането на телевизия на всички мобилни устройства, както и профил във VOYO, с достъп до много филми, сериали, както и ТВ предавания. Добра новина и за спортните фенове е, че в каналите на А1 Xplore TV GO са включени и тези на MAX Sport Plus, както и Diema Sport и Diema Sport 2.

„Игрите на вдъхновението“ събира виртуално най-добрите в леката атлетика на три континента едновременно

Цените на тарифните планове A1 One Unlimited започват от 29,99 лева на месец за план 2XL, при сключване на договор за двугодишен абонамент, с включени допълнителни услуги. Промоционалните условия през юли важат както за настоящи клиенти на А1, които преподписват договора си към A1 One Unlimited, така и за нови абонати, които се прехвърлят от друг оператор.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама