Огнян Стефанов и Александър Паунов потвърдиха, че са говорили с Божков

15:20, 14 юли 20 25 2243 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Прокуратурата пусна телефонни разговори, за които твърди че са с участието на хазартния бос Васил Божков. Записите са четири- два от тях с журналиста Огнян Стефанов, който е основател на Frognews.bg, един с депутата от БСП Александър Паунов. Четвъртият запис е с неизвестен мъж.

Прокуратурата пусна разговори, за които твърди, че са с участието на Божков (ЗАПИСИ)

Огнян Стефанов потвърди, че е водил разговори с Божков. Пред националното радио Стефанов коментира: „Спомням си разговорите, откривате ли нещо укоримо“. „Васил Божков не го познавам. Контактувам с него единствено от професионален медиен интерес. Той може да е обвиняем, но това не е присъда. Всяка медия и журналист има желанието да се свърже и да чуе мнението му“, аргументира се той и попита защо прокуратурата не извади и срещите му с премиера Бойко Борисов, които са поне 30. Стефанов отрича протестите да са платени или да има някаква роля в организирането им Божков не е моят човек. Не смятам, че той може да е носител на промяната“, заяви още той.

От изявление на лидера на БСП Корнелия Нинова стана ясно, че Паунов също е разговарял с хазартния бос. Тя обяви, че Александър Паунов вече няма да е част от ПГ на БСП. Нинова побърза да уточни, че той не е от БСП, а от коалиционния партньор Българската комунистическа партия. По никакъв начин казаното от него не ангажира БСП“, коментира Нинова, цитирана от БНР.

Паунов обаче остава депутат, но независим.

 

 

 

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Български офицер 17:23, 14 юли 20

Ваш,та мамица Червена - комуняжка - мутренска .......вас ви чакат " Наказателният взвод " и " Ловните роти " да ви пратят при " другарите " Ленин - Сталин - " Тарабата " - " Тато " .......!!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама