Големите кавички

16:15, 14 юли 20 / Големите кавички 25 3876 Шрифт:
Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (6 - 10 юли)

"Времето работи в полза на Борисов. Захладня и хората предполагам, че ще умрат от страх и ще се приберат. След всички добри стъпки на управлението хората ще се разубедят, аз съм убеден, и ще се приберат в домовете си...

Вчера излязоха в още 7 града да изразят удовлетворението си от Борисов. Повечето хора излязоха от завист, защото не могат да преживеят успехите на правителството. Излязоха и заради еврото, защото искаха да съсипят еврото още преди да влезем в чакалнята.

По-голямата част от хората, които поканихме на площада, са лумпени и тулупи и не може да се очаква друго, ние сме събрали нискокачествена биологична маса. Не трябва да забравяме - ние сме прости.

Аз ги доведох лумпените, аз им платих, имам едно чекмедже и от там им платих.

Как така да очакваме оставка? Няма кой да го смени. Той каза, че ще се счупи държавата, не можем да го понесем това.

Аз не обиждам, цитирам министър-председателя. Не знам защо смятате, че е ирония". Така пиар експертът Арман Бабикян, който е сред инициаторите на протеста срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев, иронично коментира в ефира на "Нова телевизия" опорните точки на правителството срещу гражданското недоволство.

 

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Черепа плаща яко 16:43, 14 юли 20

Ако има предсрочни избори, те трябва да са за президент!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама