От ДПС не виждат проблем на „Росенец“

11:19, 15 юли 20 / Политика 25 2224 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Опитите да ни включат в политическото блато, което е следствие на войната на институциите, няма да успеят. Още в началото на противопоставянето на институциите предупредихме, че войната между тях ще доведе до политическа и парламентарна криза, заяви в парламента лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, цитиран от БГНЕС.

"Кафе и оставка": акция на "Да, България" пред хотел "Берлин"

Проблем на "Росенец" няма. Ако някой има претенции за нарушения, има компетентни органи, които могат да бъдат сезирани. Тези въпроси не се решават на територията на частен имот, нито на законно отдаден на концесия плаж, нито пък на камъните там“, коментира той и допълни, че на „Росенец“ са протестирали „бутикови партийки с дежурните протести“.

Председателят на Алианса на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ) Ханс ван Баален защити в пост в Туитър почетния председател на ДПС Ахмед Доган и нарече акцията на плажа "Росенец" дело на "ексремисти", съобщиха от OFFNEWS.BG

"Почетният председател на ДПС Ахмед Доган установи етническия мир в България. Към него трябва да се отнасят с уважение. Срамно е, че екстремисти атакуват него и неговия имот", написа Ван Баален.

ДПС е член на европейската либерална партия (АЛДЕ) от години и е част от Либералния интернационал.

Сблъсък между протестиращи и полицаи на "Росенец", арестуваха Иво Мирчев и Христо Иванов

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама