Борисов обяви, че видеото от къщата му е аранжирано

19:29, 16 юли 20 / Политика 25 3756 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Премиерът Бойко Борисов обяви, че появилия се в интернет видеоклип, за който се твърди, че е заснет в резиденцията му в столичния квартал "Бояна", е аранжиран. Видеото се появи като "потвърждение" на изпратените в последните седмици анонимни аудиозаписи и снимки от спалнята на министър-председателя.

"Добре че го пуснаха тоя клип, в паника го пуснаха. Някой е стоял до мен, правил запис, аранжирал", коментира Борисов.

"Видя ли днес как им блеснаха номерцата? Какво се оказа? Борисов го няма, никой няма, къщата тъмна и сенките изкача шпионин, снима, крие се, укрива се... От какво се укриваш? Кое е истина? Кажи! Аранжира фона, снимки -един път, два пъти, три пъти. Какво се вижда, че аз живея като аскет. 10 години не съм направил едно подобрение. Минава покрай каса! Има каса, ама ти си слагаш парите в шкафче!", коменитираБорисов.

"Мъжки дрехи само! Казармено подредени! За съжаление пия една шепа лекарства", заяви премиерът "Как пък знае този човек да отиде в това чекмедже, а не в някое друго? Защото него го е аранжирал. Но диктовката е на кой? Кой дирижира това? Фигурантът! Язък за хората, които са на протестите", каза Борисов. "Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам. Добре, че го пуснаха този клип. В паника пуснаха този клип", заяви Борисов", заяви той по повод клипа.

"НСО не са ни виновни. Когато има такава престъпна група за проникване - това са обучени хора, колко хора идват по срещи, аз съм доверчив човек. Това се измъква до тоалетната. Този, където ми е дошъл на гости, може да каже, че отива до тоалетната", коментира още Борисов и пак изтъкна, че е планирано години наред.  По думите му зад клипа стои "някой, който е извършвал престъпна дейност и се е изплашил, че някой ден ще го разкрия".
 
 
Премиерът посочи, че президентът е сценарист и на антиправителствените протести, които се провеждат от осем дни насам. "Румен Радев е сценарист на всичко, така че знае повече от мен".

Как не познават Шиши? А когато даваха подкрепа за ДПС, президентът Радев познаваше ли го? Да каже коя обществена поръчка! И да видим при БСП, когато са били на власт, какво са получили ДПС”, коментира Борисов в отговор на думите на Радев, който по-рано каза, че премиерът е давал обществени поръчки за милиарди на Делян Пеевски. Да каже кои са и веднага да се направи пълна проверка, заяви премиерът Борисов и добави каза, че ДПС отново са се събрали с БСП.

Ще има голям ремонт на правителството, но след като мине вотът на недоверие, внесен от БСП, обяви още премиерът.
 
Борисов за пореден път обяви, че правтелството и коалиционните партньори носят отговорността за това държавата да не се „цепи” точно сега, защото идните месеци до декември светът ще влезе в тежка криза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама