Големите кавички

13:00, 21 юли 20 / Големите кавички 25 2204 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (13 - 17 юли)

„Прокуратурата не се самосезира, когато става дума за Пеевски и Доган. Чуваме ли се г-н Гешев, чуваме ли се? Дали случайно ще забележите какво се случва с ето този философски камък, визирайки ТЕЦ „Варна“.Това каза във видео в профила си във „Фейсбук“ лидерът на "Да България" и съпредседател на „Демократична България“ Христо Иванов, който след "акостирането" и плажуването на плаж Росенец пред "летните сараи" на Доган, отиде пред ТЕЦ "Варна" и се обърна към българските граждани и уточни как Ахмед Доган печели от сметките им за ток.

„Ние осветлихме мръсната тайна на българската политика- това, че България се управлява от една не обявена коалиция между Патриотите, ГЕРБ и ДПС“, заяви Иванов.

По думите му финансите и енергетиката на страната са поставени под тежка корупционна зависимост от сараите на Доган и неговия чирак Пеевски.

Христо Иванов заяви, че няма да остави този въпрос така и ще пусне сигнал до прокуратурата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама