През обектива: Демонстрантите са навсякъде

15:00, 21 юли 20 25 2187 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

От вчера протестиращтие втвърдиха подхода си спрямо управляващите и блокираха сградата на Народното събрание, Съдебната палата и други ключови институции и транспортни трасета в столицата. Исканията на хората бяха същите, както и през изминалите дни. Демонстрантите продължиха да настояват за оставката на министър-председателя Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Исканията бяха придружени със скандиранията "оставка", "Борисов вън", "Гешев е позор" и "мафия".

Протестиращи имаше и пред сградата на БНТ. Те настояваха за оставката на генералния директор на обществената медия Емил Кошлуков и заплашиха, че ще продължат да блокират входа на БНТ, докато Кошлуков не сдаде поста на генерален директор.

Вчерашният ден започна нормално, като демонстрантите блокираха движението по бул. "Цар Освободител" пред Народното събрание още в 7:00 часа.

В края на деня хората се преместиха последователно пред сградата на Министерски съвет и Съдебната палата. Шествието блокира движението по булевардите "Витоша", "Патриарх Евтимий" и "Васил Левски".

Снимки: Юлиан Тодоров

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:34, 21 юли 20

С тоя рехав протест могат само да плашат гаргите ......

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама