Кой е истинският чорбаджия на държавата?

16:54, 22 юли 20 / Политика 25 2343 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

В подаването на оставки на трима министри и последвалото им замразяване бившият депутат Минчо Спасов вижда състезание по доминация между Бойко Борисов и Делян Пеевски, като Пеевски показва надмощие.

Пеевски е чорбаджията на държавата, а Ахмед Доган е котаракът в чизми“, казва бившият депутат в интервю за предаването „Денят с Веселин Дремджиев“.

След спирането на метрото: Минчо Спасов с обвинение

Непотвърдената все още оставка на шефа на ОД на МВР-Бургас Радослав Сотиров и отпадането на държавната охрана на Доган и Пеевски са посочени като аргумент, че разпорежданията на Борисов не се спазват.

Според Минчо Спасов зад депутата от ДПС стоят наследниците на бившата „Мултигруп“, които притежават имотите, обитаващи се днес от почетния председател на партията Ахмед Доган.

В прокуратурата действа ОПГ за завземане на бизнеси, категоричен е Минчо Спасов

На въпрос защо е подал сигнал в Софийската градска прокуратура срещу главния прокурор Иван Гешев, Минчо Спасов отговори, че Гешев е извършил престъпление, публикувайки СРС-та от разследване срещу президента, което не е образувано.

Сигналът е получил отказ от Специализираната прокуратура с мотивите, че СРС-та са публикувани заради високия обществен интерес.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама