Асим Адемов и структури на ГЕРБ защитиха Дариткова, настояват за поемане на отговорност за провокациите

21:14, 25 юли 20 / Политика 25 2436 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Евродепутатът Асим Адемов и множество структури на ГЕРБ от цялата страна защитиха председателя на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, която вчера заедно с лидера на БСП Корнелия Нинова престоя два часа в БНТ, тъй като протестиращи бяха обсадили сградата. Когато излезе, се наложи да бъде пазена от полицията заради провокации.

„Д-р Даниела Дариткова е прекрасен Човек и изключително уважаван доктор! Горд съм, че ми е приятел! Корнелия Нинова като политик въобще не я одобрявам и харесвам, но тя е Жена и майка! И осъждам онези разбеснели се псевдо протестиращи, които ги обиждаха по просташки начин. И вече нямам и грам съмнение, че точно тези хорица не могат да са нормална алтернатива на каквото и да е“, посочи Адемов.

Организациите на ГЕРБ - жени в Девин и Добрич поискаха да се потърси отговорност на всички, които снощи са участвали в провокациите срещу Дариткова. „Осъждаме всички грозни коментари, фалшиви новини и атаки срещу личността и качествата на д-р Дариткова като човек, медик и политик. Защото ние знаем, че тя работи всеотдайно във всяка една област. Но и винаги в полза на здравето и благоденствието на хората“, се посочва в позиция на организацията от Добрич. В подкрепа на Дариткова се обявиха и от редица други структури на партията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама