Отново облаци и дъжд в половин България

07:00, 27 юли 20 25 1215 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места там отново ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад, в източните райони - от север. Максималните температури ще са от 25 - 27 градуса в Западна България до 32 - 34 градуса на изток.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от северната четвърт. Максималните температури ще са 28 - 30 градуса, вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 26 - 27 градуса.

Преди обяд над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места там ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19 градуса, на 2000 метра - около 13 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама