Божков: Преодолявайки страха, с Пеевски е приключено

08:20, 29 юли 20 / Политика 25 1424 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Бившият хазартен бос Васил Божков започна да отговаря на най-задаваните към него въпроси. Преди седмица той обяви на страницата си във Facebook инициативата "Време за въпроси", чрез която хората могат да му задават въпроси, а той да им отговаря. В анкетата на Божков всеки може да добави свой собствен въпрос, а другите потребители на социалната мрежа гласуват за най-интересните и след това бизнесменът отговаря.

Днес той публикува първия си видео отговор на въпроса ”Кой дърпа конците в България?”.

"Никой не дърпа конците. Кои конци и кой да им дърпа конците? Няколко човека се съборазяват един с друг, помагат си, обвързани са икономически - Бойко, Шиши... Още няколко под тях от типа на Влади Горанов, Гешев и тем подобни...", посочи Божков.

"Това са опасни хора с много пари, които могат да дърпат конците в сянка непрекъснато, да слагат техни автари и пак да управляват държавата, да измускват силите на народа, да взимат всичкото финансиране, което идва в България от света и след тях потоп", добавя бизнесменът в изгнание.

"Не може едно момче дебело или недебело, защото май е отслабнало... да седи в сянка, да има 10 компрометирани вестника и една телевизия, която е компрометирана и да ръководи цялата държава - като каже нещо и всички да треперят. Просто трябва да се преодолее страха. Преодолявайки страха, с Пеевски е приключено. Какво, да не би Гешев да може да арестува 1 млн. души?", заяви Божков.

Само преди ден бизнесменът от Дубай поздрави депутата Делян Пеевски за 40-ия му рожден ден и пожела "всичко, което му пожелава народът, да се сбъдне". Божков дори публикува в социалната мрежа личния телефон на Пеевски, за да може "който желае, да го поздрави".

Днес рожден ден празнува самият Божков, който навършва 64 години. Личният му празник съвпада със старта на общонационален протест срещу кабинета и главния прокурор, които неведнъж бившият хазартен бос е наричал "хунта".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама