Автомобил се вряза в заведение във Франция, има много ранени

12:03, 01 авг 20 / Свят 25 1817 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini
Тринадесет души бяха ранени, когато автомобил се вряза в тълпа пред бар в община Венсен в Източна Франция. Това съобщава префектурата на департамента Сон е Лоар.

"Лекарите прегледаха 16 души, 12 от тях бяха диагностицирани с леки наранявания, трима са в състояние на шок. Младо момиче е получило сериозни наранявания на крака, но животът й не е в опасност", се казва в съобщението, съобщи БГНЕС.

Според властите инцидентът е станал около полунощ. След кавга между няколко посетители на бара „колата ударила хората пред заведението“. Пристигналите на местопроизшествието полицаи задържали шофьора, който бил в нетрезво състояние. Причините за конфликта не са уточнени.

20-годишният шофьор на автомобила напуснал заведението и заедно с още трима души е бил на път да си тръгне, когато няколко души почукали по купето на колата му, той рязко я дръпнал назад, врязал се в близките хора, след което, въпреки опитите на свидетели да му попречат да напусне паркинга, той избягал от местопроизшествието. Полицията го задържала на няколко километра от бара.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама