Големите кавички

16:30, 04 авг 20 / Големите кавички 25 2652 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Мутри, СРС-та и протести - големите кавички на месец юли

"Това е лятната столица на беззаконието. Идваме тк не защото това е единственото място за незаконни териториални действия, а защото считаме, че това място е знаково...

Свидетели сме на една огромна концентрация на бездействие и съдействие за беззакония от страна на най-различни държавни власти и институции - затова сме тук. Не обикаляме всяко място на беззаконие - такива места в България има много. Моята цел е да накараме институциите да си вършат работата и те да се справят с тези петна на беззаконие.От всички петна на беззакония в България това е знаково, защото става дума за Движението за права и свободи, което отдавна изобщо не се занимава със защита на правата и свободите на своите избиратели, а само с привилегиите и далаверите на малката върхушка свои лидери.  Тук става въпрс за нулевият пациент на българската корупционна епидемия, нулевият пациент на българското беззаконие - мястото, от което цялата зараз тръгва и мястото, на което ще я спрем."

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама