Порой удави палатките на протестиращите в София

17:15, 05 авг 20 25 2940 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Силният дъжд, който се излива над София, е нанесъл тежки поражения върху палатковия лагер на протестиращите в центъра на София, предаде репортер на Topnovini.bg.  

Снимка:Topnovini.bg

От страницата „Системата ни убива“ потърсиха помощ от последователите си във Фейсбук за задържането на палатковия лагер, който блокира движението при Софийския университет. Силният вятър в София е вдигнал част от палатките във въздуха.

НУЖДЕМ се от помощ! Силният вятър издуха палатите върху жиците на тролейте! Елате да ни помогнете, че не можем да ги удържим!“, призоваха проестиращите.

Час по-късно информацията е обновена и от „Системата ни убива“ благодарят на хората, които са се отзовали на призива им и са помогнали за удържане на блокадата

Силният порой, който се изля в следобедните часове над София, наводни част от палатките на протестиращите и при „Орлов мост”. За минути улиците в района се превърнаха в реки, а недоволните от управлението се събраха под една от шатрите. Силният вятър пък счупи някои от палатките, съобщава Нова телевизия.

Снимка: Topnovini.bg

28 ден на протести: Остават блокадите в София, Варна и край Стара Загора

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 17:02, 05 авг 20

И тия нещастници да ги отнесе и да ги отвеее... платените провокатори на Божков

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама