Къде няма да има вода в София

07:30, 12 авг 20 / София 25 2033 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 12 август 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Христо Ботев“ Център, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Христо Ботев“ от бул. „Македония“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Тодор Александров“ ъгъла с бул. „Христо Ботев“.

На 12 август 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомер на ул. „Илия Бешков“ жк. „Дружба“ 1, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Казичене, НПЗ – Искър, кв. „Абдовица“, кв. „Димитър Миленков“, с. Бусманци“, махала „Видните“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  НПЗ – Искър – ул. „Илия Бешков“ пред поликлиниката; с. Бусманци на площада; кв. „Абдовица“ на обръщалото на автобуса; с. Казичине пред кметството; кв. „Димитър Миленков“ на входа на квартала.

На 12 август 2020 г. (сряда), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Самоковско шосе“ кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Горубляне“

вилна зона „Лозето“ по ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Околовръстен път“ до №115

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „5-ти ноември“.

На 12 август 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на редуктур за налягане на ул. „Детски мир“ вилна зона „Киноцентър“ III, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона „Киноцентър“ III

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Детски мир“ ъгъла с ул. „Голяма могила“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама