Божков се обяви за пряка демокрация и електронно гласуване

11:30, 11 авг 20 / Политика 25 2037 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

След като преди дни бизнесменът в изгнание Васил Божков започна да набира симпатизанти за политическия си проект "Българско лято 2020", днес той представи част от вижданията си за бъдещето на платформата.

Бившият хазартен бос се обяви за пряка демокрация и електронно гласуване.

"Досегашните политици забравиха, че народът е истинският им работодател. С това определиха своя край. Създадох платформата Българско лято 2020, за да върна властта в ръцете на хората. Вие сами избирате лидерите си. Вие сами представяте идеите си. Вие сами решавате кои от тях да станат политики и да бъдат изпълнени. Силата вече е във вашите ръце", написа Божков във Фейсбук.

Бизнесменът даде заявка, че ще разчита на подкрепа и на българи в чужбина, защото "днес всички сме свързани, а България е там, където има българи".

"Нашите съмишленици ще могат сами да издигат своите лидери, да представят своите идеи, да гласуват прозрачно програмите на партиятаВсяко решение ще е резултат от директна комуникация между хората, защото народът е истинският работодател на управляващите", става ясно от публикация на страницата на "Българско лято 2020".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама