Къде няма да има вода в София

07:30, 13 авг 20 / София 25 2314 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 13 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“ жк. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Тинтява“ от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Жетварка“, ул. 132;

по ул. „Русаля“ от ул. „Тинтява“ до ул. „Св. Пимен Зографски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Жетварка“ ъгъла с ул. „Тинтява“.

На 13 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод на ул. „Хвойна“ с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Диляна“, ул. „Хвойна“, ул. „Димитър Вучков“, ул. „Дълга поляна“, ул. „Бреза“, ул. „Ясен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Диляна“ ъгъла с ул. „Димитър Вучков“.

На 13 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лилия“ с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лилия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лилия“№7.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама