Трамвай блъсна и уби жена в района на пл. „Македония“

14:13, 18 авг 20 / София 25 2966 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini
Трамвай, движещ се по линия №5, е блъснал 80-годишна жена в района на площад „Македония“ и ул. "Ивайло" в София, съобщи БНР.

Жената е загинала на място пише Агенция "Фокус", позовавайки се на говорителя на Центъра за спешна медицинска помощ в София (ЦСМП) Катя Сунгарска. В 12.15 ч. е постъпил сигнал за блъснат човек. Екипът на Спешна помощ е бил на място в 12.20 ч., на петата минута. Установено е, че има бутната възрастна жена на 80 години, която е загинала на място. На място има линейка и полиция.
 
От МВР са заявили, че причините за трагичния инцидент се изясняват - вероятно става въпрос или за неправилно пресичане от страна на жената, но е възможно и вината да е у ватмана.

Екипът на Спешна помощ е оказал помощ ватманката, която е била в шоково състояние и нервен пристъп. Не се е наложила хоспитализация.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Трамваите по линии 4 и 5 временно беше пренасочено. Трамваите в посока центъра са движеха през бул. „Овча Купел“, „Мушанов“, „Константин Величков“, „Ал. Стамболийски“, „Христо Ботев“, Съдебна палата. 

В посока Княжево трамваите бяха пренасочени през „Ал. Стамболийски“, „К. Величков“ и „Овча Купел“. Автобусите от линия 260 спираха срещу трамвайните спирки. Но към 14 ч. движението и на двете линии е възстановено, съобщава Столична община. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама