Областният управител, нахлул в НАТФИЗ, нарече протестиращите "изроди"

11:00, 21 авг 20 / Политика 25 2735 Шрифт:
Автор:

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров нарече протестиращите "изроди" и "алкохолизирана тълпа". В гневен пост в социалните мрежи Тодоров призова протестиращите да "си взимат ковчезите, чувалите и простотията и да отидат да блокират междугалактическата магистрала".

"Това, което се случи на кръстовището на Ситняково е брутален тероризъм, простотия и поругаване на всичко свято. Развилняла се алкохолизирана тълпа се опита да линчува една майка и двете й деца, и донякъде успя. „Умни” и „красиви” хора раздаваха умни и красиви ритници. После крещяха и обиждаха. Те били носители на новото в политиката и морала... Злобни и яростни гадове", пише Тодоров.

"Това ли са новите им справедливи закони? Законът на юмручното право и вандализмът. Това ли са новите лица, които всеки ден ни ги натрапват? С бира в ръка и лежащи по тротоарите. Това ли са новите ковачи на законите? Това ли е новият морал в политиката? Да потрошиш колата на майка, возеща две невръстни деца, чието единствено прегрешение е, че са дръзнали да се приберат в къщата си. Ако това са нови лица и нов морал, нека Бог ни е на помощ...", завършва областният управител.

Той е назначен на поста от квотата на партия Атака, но след пиянски скандал в столичен ресторант със заместник-председателя на формацията Десислав Чуколов, завършил с бой, Тодоров напусна партията и ревностно защитава премиера Борисов.

Илиан Тодоров беше депутат от Атака в 42-то и 43-тото Народно събрание. Той беше сред групата около Сидеров, които нахлуха в НАТФИЗ в изборната нощ на местния вот през 2015г., за да търсят "агресивен студент" в неделната нощ.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 13:27, 21 авг 20

Като деца казвахме: "На каквото ме наричаш, на такова си приличаш!". :)
Пък и като гледам снимката под заглавието... :)

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама