ММА боецът Стъки със заявка за контрадвижение срещу протестиращите

11:00, 22 авг 20 25 2800 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

ММА боецът Станислав Недков- Стъки призова държавата да вземе мерки срещу протестите и оскверняването на сградите на институциите.Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани. В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци! В противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!”, заяви той във Facebook.

44-и ден на недоволство: "Отровното трио" с призив да не се подават уведомления за протестите

Днес всеки може да отиде пред която сграда си хареса и да започне да хвърля яйца, домати, пилешки бутчета и каквото още пожелае. Всеки може на всяко кръстовище или централен булевард, да опъне палатка или хавлия да се попече, ако реши примерно, че морето му е далече. И ако случайно някоя майка направи грешка да вози децата си по същия булевард, да и натрошат колата, защото е провокатор”, коментира Стъки.

Крайно време е институциите в страната, да започнат да изпълняват задълженията си, и да не допускат няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства“, написа още ММА боецът.

Напишете коментар
Коментари: 3
1 АнонименМАЛЕР 11:29, 22 авг 20

Стъки, моето мнение съвпада 1:1 с твоето. Това са улични гамени.Толкова нагло се държат. Това са едни неудачници, които нямат нищо общо с борба за по добро бъдеще.Това са уядени тулупи, които газят ежедневно законите и с пълно основание могат да бъдят пратени зад решетките.В мое лице имаш съмишленик.

2 АнонименМАЛЕР 11:41, 22 авг 20

И още едно нещо.Този президент над път и под път,нарича властта " МАФИЯ '. Той има ли представа, че ако в държавата имаше МАФИЯ, само за това, че я споменава, най много след два дена, главата му щеше да бъде отделена от тялото.

3 Анонимен 16:45, 24 авг 20

Станиславе, то трябва и акъл! Къде си тръгнал да се изявяваш неподготвен? Или и ти по примера на едни други спортисти от 90-те на минялия век ...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама