Жребият отреди: "Локомотив" (Пд) приема "Тотнъм", "ЦСКА София" срещу "БАТЕ Борисов"

14:20, 31 авг 20 / Спорт 25 2345 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

В централата на УЕФА в швейцарския град Нион беше изтеглен жребият за втория предварителен кръг в Лига Европа. Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) ще бъде домакин на финалиста в Шампионската лига през 2019 година "Тотнъм", предаде БНР.

Неприятен жребий за "Лудогорец" в Шампионската лига, добър - за отборите в Лига Европа

"Черно-белите" ще приемат "шпорите" на "Лаута". Именно лондончани си избра треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович след победата в Подгорица.

ЦСКА София също ще играе у дома срещу беларуския БАТЕ Борисов. Срещата ще се състои на стадион "Българска армия". В първия квалификационен кръг "червените" се справиха с малтийския Сайрийнс с 2:1 със спасителен гол на Али Соу в последните секунди, но сега ги чака доста по-сериозно предизвикателство, припомня Gong.bg. 

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев е оптимист относно шансовете на "червените" в мача срещу БАТЕ Борисов от втори квалификационен кръг.

"Приемаме жребия такъв, какъвто е. С който отбор да се бяхме паднали нашата цел е да го отстраним и да продължим напред в турнира. Очаквам да победим отбора на БАТЕ (Борисов). Знаем, че няма да ни е никак лесно, защото тяхното първенство е в разгара си, докато нашето започна наскоро, но ние сме длъжни да излезем на терена максимално добре подготвени за този сблъсък, с единствената цел и мисъл да продължим напред в следващия кръг. Надявам се фактът, че отново ще играем на нашия стадион да ни донесе и нужната доза късмет и отново да се поздравим с победа", заяви Белчев за сайта на ЦСКА.

Мачовете ще се играят на 17 септември като победителят от всяка двойка ще бъде излъчван в един мач. При равенство следват продължения и дузпи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама