Протестиращи блокираха ГКПП "Силистра - Кълъраш"

14:46, 02 сеп 20 25 2089 Шрифт:
Редактор:

Протестиращи блокираха гранично пропускателен пункт "Силистра – Кълъраш". Около 30 души се събраха и в продължение на 2 часа протестираха с искане за оставка на правителството и в подкрепа на „Великото народно въстание” в София.

Въпреки че полицията не беше предварително уведомена, протестът беше мирен. В него се включиха хора с различни политически убеждения, предава БГНЕС.

Мястото на протеста не беше избрано случайно, някои от протестиращите поставиха за пореден път въпроса и за трафика на тежкотоварни автомобили през Граничния контролно-пропускателен пункт.

Усиленият трафик създаде редица неудобства на живеещите в тази част на града и бе необходимо решение за извеждане на трафика от населеното място. 

Снимка: БГНЕС

"Обединяващото е нетърпимостта към това управление, което ясно се вижда от всички граждани, че не е в състояние да вземе каквото и да е решение, а още по-малко непопулярни решения, каквито предстоят", каза Златко Куртев.

Поетът е казал „не се гаси туй що не гасне“. Изглежда само пожарникарят в страната не разбра защо хората протестират и не може да угаси пожара толкова дълго време, поясни пък Стелиян Стойчев, а Свилен Димитров заяви, че това управление е престъпно и безобразията, които върши, са дошли до гуша на хората. 

По-рано през деня протестиращи блокираха движението на "Дунав мост" при Русе, а превозвачески фирми протестираха на ГКПП „Кулата – Промахон“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама